Ulje bundeve – 250ml

20.00KM

Bolji noćni san i manje tjeskobe

Budući da je ulje izvrstan izvor triptofana, esencijalna aminokiselina koju tijelo pretvara u serotonin, koji se pretvara u melatonin iliti “hormon spavanja”, također vam može pomoći da se bolje naspavate.

Poboljšano zdravlje srca

Bundevino ulje bogato je zdravim masnoćama, vlaknima i antioksidansima koji utječu na zdravlje srca. Kao što je spomenuto, njegova protuupalna svojstva i fitoestrogeni su poznati i za podupiranje rada srca, uključujući povećanje “dobrog” HDL kolesterola.

Mlađi izgled i zdravija koža

Bundevino ulje, kao što je spomenuto ranije, nije samo dobro za vaše unutarnje organe već i vanjske. Budući da je bogato masnim kiselinama i izvanrednim protuupalnim djelovanjem, pomaže u smirivanju i smirivanju crvenila kože te održavanju hidratacije.

Opis

Hladno cijeđeno ulje koje dobijamo iz sjemenki bundeve oduševljeno prate mnogi sljedbenici prirodnih blagodati. Bundevino ulje može napraviti čuda za unutrašnju i vanjsku ljepotu zahvaljujući vitamina A i E, omega 3 i 6 masnih kiselina, cinku, triptofanu i mnoštvu snažnih antioksidansa.

Dok mnogi ljudi na budeve najviše pomišljaju u jesen, definitivno je vrijeme da počnete razmišljati o njima tijekom cijele godine, osobito kada je u pitanju bučino ulje. To je praktičan sastojak koji se svakodnevno koristi i poboljšava vaše metaboličko i fiziološko zdravlje, zajedno s vašim izgledom. Mogućnosti korištenja praktički su beskonačne pa vam pružamo vrlo dug popis pogodnosti.